Užas u Doboju

Otac ubijene bebe je rođak njezine majke

29.04.2016.
u 07:00

DNK analiza posmrtnih ostataka ubijenog novorođenčeta Sanje Bogojević (26) iz Trnjana kod Doboja pokazala je da je otac te bebe Sanjin blizak rođak Rade Bogojević (54). On je zajedno s Vidom Jankovićem iz Dugog Polja i Žarkom Cvijetićem iz Skugrića optužen za obljubu nad nemoćnom osobom. DNK analiza ostataka dviju beba obavljena je u Zavodu za sudsku medicinu RS, a njom je potvrđeno da je Bogojević otac jedne, dok se za ocem druge bebe još traga, budući da je utvrđeno da to nisu Janković i Cvijetić, koji su imali seksualni odnos s djevojkom. Rade Bogojević, koji živi nedaleko od Sanjine kuće, ne samo da je negirao da je imao seksualni odnos s njom, nego je tvrdio da je “nesposoban” za tako nešto, ali ga je DNK nalaz demantirao. U pritvoru je ostala i Sanjina majka Vojkana Bogojević, koja je optužena za teško ubojstvo, dok su Janković i Cvijetić pušteni da se brane sa slobode. Sanja je rodila u rujnu 2011., u srpnju 2013. i u travnju 2015.

Za ubojstvo dvije bebe optužena je njezina majka Vojkana, dok je trećoj bebi presudila Sanja, jer joj je majka nakon porođaja kazala da je se riješi kako zna i umije, ali tijelo treće bebe nije nađeno. Posmrtne ostatke dvije bebe istražitelji su pronašli 26. siječnja na njivi u neposrednoj blizini kuće Bogojevića u Trnjanima, umotane u plahtu i upakirane u najlonske vreće. Pod istragom je bio i otac djevojke Milivoje Bogojević, koji je također podvrgnut DNK analizi jer se sumnjalo da bi i on mogao biti otac kćerine bebe, jer se pretpostavljalo da je znao ne samo za trudnoće, nego da ju je upravo on podvodio muškarcima.

Ključne riječi
DNK

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije