Dvostruko ubojstvo

Otac sinu zabio nož u srce, a žena mu je iskrvarila na smrt pred susjedinim vratima

dječak
29.01.2017.
u 18:28

U selu Donja Borina kod Malog Zvornika, na samoj granici BiH i Srbije, dogodio se krvavi pir. Marinko Ilić (60) je u dvorištu kuće nožem ubio nevjenčanu suprugu Ružu Tomašević (62) i sina Dragišu Ilića (24)
- Prvo je pijan Ruži zadao snažan udarac oštrice u slabine, a onda i sina, koji je pokušao obranuti majku, ravno u srce. Sin se srušio u dvorištu, a Ruža je iskrvarila ispred vrata susjede, gdje se htjela sklonuti.
Obiteljsku tragediju su i prijavili šokirani susjedi, nakon čega je ubojica krvave glave i uhićen u svom dvorištu. Ispričali su da je Marinko bio težak čovjek, osobito kada popije.

- Ruža je Marinkova druga žena i s njom je dobio Dragišu. Prije toga bio je oženjen i iz tog braka ima dva sina koji žive u Valjevu. On je oduvijek bio čudan i naporan, pa se i s bivšom ženom razveo, zato što ju je maltretirao. Bavio se građevinom, a jedno vrijeme je radio i u Rusiji i Libiji - kaže mještanin Donje Borine, dodajući da je Marinko Ružu upoznao u Hrvatskoj, dok je bio na ratištu, a 1995. zajedno su se doselili u Donju Borinu.

-  Sin Dragiša je studirao na Ekonomskom fakultetu u Loznici. Za razliku od oca, bio je divan mladić, kao i njegova majka. Planirali su da, nakon što Dragiša položi nekoliko preostalih ispita, zbog zeškog života, zajedno s Marinkom odu u Hrvatsku, odakle je Ruža. Njezina obitelj im je bila spremna pomoći. S Marinkom je rijetko tko u selu razgovarao- zaključuje ovaj mještanin. Počinitelj je poslije zločina odavao dojam psihički potpuno rastrojene osobe. Navodno nije znao ni tko su Ruža ni Dragiša ni što se dogodilo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije