počinje suđenje

Otac sa sinom silovao 13-godišnju pokćerku: "U svemu što činim slijedim Bibiliju"

silovanje
ilustracija
24.01.2017.
u 20:50

Na saslušanju u petak zatražili su Bibiliju, koju namjeravaju citirati tijekom obrane pred porotom

Otac i sin, koji su tinejdžerku tri godine držali okovanu u podrumu i silovali, izjavili su da nemaju povjerenja u zakon i ljude koji ga provode, prenosi Independent. Tijekom obrane pred porotom u Ohiou oslonit će se na samo jednu knjigu - Bibliju.

Timothy Ciboro i sin Esten Ciboro iz Toleda optuženi su za višestruko silovanje. Suđenje treba početi ovaj tjedan, mjesecima nakon što se Ciborova pokćerka uspjela osloboditi i pobjeći, piše Index.hr. 

Na saslušanju u petak zatražili su Bibiliju, koju namjeravaju citirati tijekom obrane pred porotom. Esten Ciboro rekao je sucu: "Biblija je jedina zaista važna knjiga zakona", prenosi Toledo Blade. Dodao je: "Sveto pismo puno je strategija koje slijedim u svemu što činim".

Sutkinja Linda Jennings odlučila im je dopustiti donošenje Biblije na suđenje, ali im je rekla da ju ne mogu koristiti za ispitivanje svjedoka. "Iako sud Bibliju smatra vrlo važnom, ona nije knjiga zakona na sudu".

Ciborovi su optuženi za seksualno zlostavljanje djevojčice od 2012. do 2015. godine, ugrožavanje života djece te otmicu. Timothy Ciboro optužen je i za seksualno zlostavljanje njezine mlađe sestre u istom vremenskom periodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?