Sat i pol sjedio s odvjetnikom

Osumnjičeni za ubojstvo nije se mogao predati jer se tužitelji nisu javljali na telefon

jeka
Foto: agencije
21.10.2014.
u 14:51

Ni policijska patrola koja je prolazila pored dvojca nije se obazirala na osobu s međunarodne crvene tjeralice

Sat i pol sjedili su osumnjičeni za ubojstvo Dario Jekić Jeka i njegov odvjetnik Goran Nešković dok se nisu obratili Okružnom sudu u Doboju koji je napokon uhitio Jekića. A napokon, zato što su osumnjičeni i njegov odvjetnik zvali petoricu tužitelja koji se nisu javljali, a po zakonu je Jekića trebalo predati Okružnom tužiteljstvu u Doboju. Ni policijska patrola koja je prolazila pored dvojca nije se obazirala na osobu s međunarodne crvene tjeralice.

Jekić je prilikom predaje odvjetniku Neškoviću kazao kako je, dok ga je policija tražila po šumama, on cijelo vrijeme bio u Doboju i slobodno šetao ulicama, što je još više šokiralo građane Doboja, s obzirom da je Jekić višestruki prijestupnik.
Podsjetimo Dario Jekić je osumnjičen za ubojstvo Vanje Panića. Panić se kobnog jutra potukao sa Sebastijanom Simićem, a u tučnjavu se prema izvještaju iz optužnice uključio i Jekić koji je Paniću pucao u glavu, potom odvezao njegovo tijelo na Prisade kod Doboja i bacio ga u veliki šaht blizu jedne napuštene kuće, zapalivši automobil.

Jekić je i prije likvidacije Panića policiji bio dobro poznat po brojnim kaznenim djelima, razbojništvima, krađama i tučama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije