NAPAD u sarajevu

Oštrim predmetom zadao teške ozljede 19-godišnjakinji

SAOBRAÆAJNA NESREÆA IZMEÐU CITROENA I RENAULTA CLIO KOD TIFONOVIH CRPKI ISPRED KRÈKOG MOSTA - HITNA ODVOZI VOZAÈA CITROENA ... / SNIMIO: DAMIR ŠKOMRLJ / RIJEKA , 01-02-2009 ------ 4 stupca color crna kronika
31.08.2015.
u 06:30

Zbog ozljeda
 opasnih po život djevojka je zadržana na daljnjem liječenju

Ranjavanje koje se dogodilo u Sarajevu rezultiralo je teškim ozljedama djevojke koja se bori za život, priopćeno je iz MUP-u ove županije. Tako je nastavljen niz crnih događaja koji već duže vrijeme uzimaju maha u glavnom gradu BiH. Posljednji u nizu događaja dogodio se oko 19 sati, a Hitna pomoć Sarajevo obavijestila je MUP Sarajevske županije da moraju intervenirati u Ulici Zuke Džumhura jer s navedene adrese prevoze ozlijeđenu žensku osobu na Kliniku urgentne medicine. Djevojka je imala teške ozljede koje je zadobila udarcem oštrim predmetom u predjelu leđa, javljeno je iz MUP-a Sarajevske županije.

Zadržana na liječenju

- Policijski službenici Policijske postaje Centar na Klinici urgentne medicine su došli do saznanja da se radi o osobi inicijala A. A., rođene 1996. godine iz Sarajeva. Osoba je izjavila da je oko 19 sati ozljede zadobila od nepoznatog izvršitelja. Od dežurnog liječnika na Klinici konstatirane su teške tjelesne ozljede opasne po život, te je ozlijeđena zadržana na daljnjem liječenju. O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije koji nije izlazio na mjesto događaja, a očevidne radnje po ovlasti istog obavili su policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije, priopćeno je iz ove institucije.

Zadržan u pritvoru

Policijski službenici su se odmah po napadu dali u potragu za nepoznatom osobom i osumnjičeni za napad uhićen je 3 sata iza ponoći. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede, izvršeno na štetu ženske osobe inicijala A. A. iz Sarajeva, policijski službenici Prve policijske uprave, Policijska postaja Centar, u 3 sata ujutro uhitili su M. E., rođenog 1993. godine iz Sarajeva.

- Osoba je lišena slobode i predana u prostorije Odjela za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Sarajevske županije - dodali su iz MUP-a. Policija će istražiti motive napadača u ovom kaznenom djelu, kao i to jesu li se žrtva i njen napadač poznavali od ranije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije