u Casal Paloccu

Opljačkana vila Edina Džeke u Rimu dok su supruga i djeca spavali

edin dzeko
28.10.2016.
u 10:23

Lopov je iz vile koja se nalazi u Casal Paloccu ukrao 500 eura i nekoliko dizajnerskih torbi

Kuća kapetana reprezentacije BiH i napadača Rome Edina Džeke opljačkana je u srijedu navečer, piše Gazzetta. 

Bila je to noć u kojoj je Džeko postigao dva gola za Romu protiv Sassuola i tako izjednačio rekord Gabriela Batistute, koji iznosi 10 golova u 10 prvih utakmica sezone. 

Bh. reprezentativac je imao razloga za slavlje, no, istovremeno se u njegovom domu odvijala pljačka. 

Lopov je iz vile koja se nalazi u Casal Paloccu ukrao 500 eura i nekoliko dizajnerskih torbi. Edinova supruga Amra i kćerke Sofija i Una su bile u kući za vrijeme pljačke. Poznata bh. manekenka je čula buku, prepala se i pozvala policiju, koja je pokrenula istragu. 

Ovo nije prvi put da su nogometaši Rome na meti pljačkaša. U travnju je opljačkana kuća Džekinog suigrača Radje Naingolana, koja se također nalaz u Casal Paloccu, a od Belgijanca je ukradena imovina vrijedna više stotina tisuća eura, prenosi Klix.  

2008.godine je ukraden automobil nogometaša Philippea Mexesa iako je u vozilu bila njegova kćerka Eva, koja je tada imala svega nekoliko mjeseci. Automobil i dijete su pronađeni nedaleko od Mexesove kuće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije