Banke na meti razbojnika

Opljačkana Intesa Sanpaolo banka kod Narodnog kazališta u Sarajevu

06.02.2016.
u 07:00

Dvojica nepoznatih muškaraca izvršila su u četvrtak uvečer pljačku poslovnice Intesa Sanpaolo banke, koja se nalazi preko puta Narodnog pozorišta u Sarajevu. Otuđili su za sada neutvrđenu količinu novca, potvrđeno je za medije u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Sarajevski policijski službenici su u četvrtak u večernjim satima negdje oko 18.30 sati dobili dojavu o pljački poslovnice banke u Ulici branilaca Sarajeva.

“Dvije nepoznate muške osobe otuđile su od zaposlenice Intesa Sanpaolo banke za sada nepoznatu količinu novca”, kazali su u Operativnom centru.

Policijske snage hitno su izišle na lice mjesta odmah po zaprimljenoj prijavi. Očevid u ovom slučaju obavili su pripadnici sarajevske policije koji aktivno tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela. Zanimljivo, riječ je o trećoj pljački poslovnica ove banke na području grada Sarajeva koje su se dogodile u razdoblju od 40 dana. Naime, kako podsjeća agencija Patria, 15. siječnja 2016. godine u sarajevskom naselju Socijalno opljačkana je također poslovnica ove banke, a lopovi su tada odnijeli između 10.000 i 20.000 KM. Do danas nisu uhvaćeni. Nešto ranije, krajem 2015. godine, u naselju Dobrinja opljačkana je poslovnica ove banke, a nekoliko dana poslije pokušana je ponovna pljačka, ali su je spriječili zaštitari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije