Vlada FBiH odobrila prijenos projekata financiranih iz sredstava GSM licencije

Općine preuzimaju upravljanje projektima vrijednima 3,8 mil. KM

03.01.2017.
u 09:00

Vlada FBiH je na jednoj od svojih posljednjih sjednica odobrila prijenos okončanih projekata tijekom 2016. godine iz programa investiranja sredstava naplaćenih izdvajanjem GSM licencije za Federaciju BiH na upravljanje i održavanje provoditeljima i upraviteljima projekata. Prema dokumentu iz Vlade FBiH, riječ je o sedamnaest projekata iz četiri programa financiranja o kojima će ubuduće brigu voditi općine, gradovi ili resorna ministarstva. Ukupna vrijednost projekata je 3,884.542 KM.

Kako se navodi u odluci Vlade FBiH, u završene projekte iz programa investiranja sredstava GSM licencije 2011. spadaju rekonstrukcija regionalne ceste R448, dionica Jabuka - Kriva Draga, gdje je provoditelj Ministarstvo gospodarstva BPŽ - Vlada BPŽ, a vrijednost okončanoga projekta je 400.000 KM. Uz ovaj projekt, tu je i rekonstrukcija Ulice Zaima Imamovića s priključkom na obilaznicu u Goraždu. Provoditelj je Općina Goražde, a vrijednost okončanog projekta je 50.000 KM...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?