Za njima traga Interpol

Opasne BiH državljanke

Opasne BiH državljanke
05.12.2016.
u 17:45

Osim Slobodanke Tošić (30), osuđene bivše missice i trenutno najpoznatije bjegunke iz BiH, na listi Interpola nalaze se još tri državljanke BiH koje godinama izmiču prvosuđu, prenosi Pogled.ba

Za sve njih, osim za Tošićevu, ne zna se gdje se nalaze. Po poslednjim informcijama, Slobodanka Tošić je u Srbiji, a s obzirom da ima državljanstvo te države, što se navodi i u podacima Interpola, neće biti izručena u BiH.

Bivša missica fotogeničnosti BiH i Playboyeva zečica pobjegla je nakon pravosnažnosti presude. Ona je polovinom srpnja osuđena na dvije i pol godina zatvora zbog suučesništva u pokušaju ubojstva Đorđa Ždrale 2006. godine u Istočnom Sarajevu, piše Blic.rs.

U presudi je navedeno da je bila član grupe koja je planirala ubojstvo Ždrale, koji služi kaznu od 20 godina zatvora zbog ubojstva Ljubiše Savića Mauzera. Nakon uhićenja u akciji „Lutka“ Tošićeva je pobjegla, a onda je početkom srpnja prošle godine uhićena je u Hrvatskoj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?