Bez golova

Olimpik nosi bod s Pecare, ali je sve dalje od opstanka

Široki Brijeg
18.03.2017.
u 17:01

Široki Brijeg i Olimpik su danas na Pecari podijelili bodove odigravši meč bez pogodaka, piše sportsport.ba. 
Prvu priliku na utakmici imao je Široki, koji je u 21. minuti zaprijetio preko Krstanovića. Napadač Širokobriježana je šutirao sa desetak metara, ali je njegov udarac izblokiran. 

Gosti su uzvratili u 30. minuti preko Pehara, ali se nogometaš Olimpika spetljao pred golom domaćih. Malo nakon toga su ponovno zaprijetili domaći i to preko Menala, čiji je udarac sigurno ukrotio Bandović. 

Široki je u posljednjim trenucima prvog poluvremena imao veliku priliku. Krstanović je primio loptu i šutirao iz okreta, ali ona je otišla preko gola. U drugom poluvremenu slična slika na terenu. 

Široki Brijeg je imao više od igre, ali se Olimpik dobro branio i povremeno prijetio. Vrdoljak je u 70. minuti pokušao s distance, ali je obranio Bilobrk. Ostalo je do kraja 0:0, a to je rezultat kojim niti jedni niti drugi ne mogu biti pretjerano zadovoljni. Široki Brijeg čvrsto drži svoju sedmu poziciju i sada ima 28 bodova, dok je Olimpik i dalje posljednji sa svega 11 bodova. Ekipa sa Otoke je sada velikih deset bodova udaljena od Metalleghea, koji se nalazi u sigurnoj zoni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije