Premijer liga BiH

Olimpic pobijedio Široki Brijeg s 2:1, Široki pao na peto mjesto

olimpic siroki
30.04.2016.
u 18:14

Olimpic je sada 11. s 30 bodova i nakon ove pobjede može se nadati opstanku, dok je Široki pao na peto mjesto s 52 boda

U dobroj utakmici Olimpic je pobijedio Široki Brijeg rezultatom 2:1. Olimpic se grčevito bori za opstanak, Širokom je svaki bod neophodan u borbi za Europu i baš zato je bila zanimljiva današnja utakmica na Otoci. 

Već u trećoj minuti Muharemović ne koristi dobru šansu za domaće, a u devetoj minuti Hadžić kreće sam prema Soldu, ali otišao je previše u stranu i propala je još jedna šansa za domaće. Anđušić je u 11. minuti šutirao, Soldo je bio siguran. Potom Hebibović puca preko gola, piše sportsport.ba. 

Na drugoj strani, u 23. minuti, Brekalo glavom šutira, Bandović brani. Široki je uspio povesti u 36. minuti. Kožulj je sjajno pogodio iz slobodnog udarca. Na samom kraju Olimpic je uspio izjednačiti, kada je Zolj glavom lijepo pogodio mrežu Solda. U nastavku dosta borbe, nekoliko sjajnih šansi na obje strane, a Olimpic na kraju dolazi do gola zlata vrijednog. 

Hebibović je primio loptu u šesnaestercu gostiju, okrenuo se i sjajno pogodio. Prethodno je Ivan Krstanović propustio dvije sjajne šanse za Široki. Olimpic je sada 11. s 30 bodova i ovom pobjedom itekako se može nadati opstanku, dok je Široki pao na peto mjesto s 52 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije