ugovor na jednu godinu

Olić potpisao za 1860 München, oduševljen je projektom

Ivica Olić
TSV 1860 Munchen
27.07.2016.
u 21:46

"Olić je od početka pokazao oduševljenje našim projektom. Znamo da uvijek daje 100 posto. On je uzor i naši mladi nogometaši mogu naučiti mnogo o profesionalnosti od njega", rekao je direktor kluba Thomas Eichin

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić (36) od srijede je novi član njemačkog drugoligaša TSV 1860 Munchena. Olić je za "Zehcigere" potpisao ugovor na jednu godinu, a bit će to njegov već peti njemački klub nakon što je igrao za berlinsku Herthu, Bayern Munchen, Wolfsburg i HSV, javlja Hina. Nosio je i dres Marsonije, Zagreba, Dinama i moskovskog CSKA, dok je za hrvatsku reprezentaciju sakupio 104 nastupa i zabio 20 golova.

"Olić je od početka pokazao oduševljenje našim projektom. Znamo da uvijek daje 100 posto. On je uzor i naši mladi nogometaši mogu naučiti mnogo o profesionalnosti od njega", rekao je direktor kluba Thomas Eichin.

TSV 1860 Munchen se prošle sezone jedva spasio od ispadanja iz druge druge lige osvojivši 15. mjesto sa 32 boda, dva više od zone ispadanja. Međutim, ove sezone klub ima daleko veće ambicije. TSV 1860 Munchen je posljednji put u elitnom razredu njemačkog nogometa igrao u sezoni 2003/04.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije