Djevojka podrijetlom s Balkana pronađena prerezanog vrata

Okrutno ubijena zbog ljepote i dotjerivanja

hilda
Foto: Ilustracija:Kurir
24.07.2014.
u 13:55

Muškarac je vikao ispred zgrade, a obitelj je prijavila jer je bila ugrožena

Hilda Luinović, 29-godišnjakinja rodom iz Sandžaka, brutalno je ubijena u svom stanu, a njemački mediji su u šoku zbog tragedije.

Vika ispred zgrade

Tijelo je pronađeno nakon što su prijatelji pozvali policiju. Zločin se dogodio u frankfurtskom naselju Neid, a poznanici tvrde da je Hilda Luinović poslije razvoda započela vezu s jednim mladićem koji je bio veoma pobožan i kojemu je smetalo što mu se djevojka previše šminka i dotjeruje. Naime, ona je radila i kao šminkerica i kozmetičarka i uvijek je bila u uglađenom društvu. Kako navode njemački mediji, Hilda, koja ima korijene i u BiH, bila je veoma lijepa žena.

Istražitelji, pak, nisu otkrili nikakve detalje ni priopćili je li netko uhićen zbog ubojstva. Hildini susjedi tvrde da se u njenom stanu često čula galama i da je jednom neki muškarac vikao ispred zgrade te da je zbog toga dolazila i policija, ali zasad nitko ne može potvrditi da je ljubavni sukob i doveo do krvave tragedije, piše “Blic”. Susjedi kažu da je Hilda uvijek izgledala veselo, ali da nekada danima nisu dizane roletne u njenom stanu te da u tom vremenu s njima nije komunicirala.

Tijelo obliveno krvlju

I ta je činjenica pobudila sumnju susjeda koji su nazvali policiju, a koja je provalila u njen stan. Prizor je bio zastrašujući. Njeno tijelo je bilo obliveno krvlju, a obdukcija je pokazala kako je djevojka ubijena udarcima u glavu te joj je bio prerezan vrat.

U trosobnom stanu u prizemlju zgrade u kojem je ubijena živjela je s trogodišnjom kćeri, ali njemački mediji navode da je Hildina kći u trenutku kada je policija otkrila krvavo ubojstvo bila kod prijatelja. Okupljeni susjedi kažu da nisu primijetili ništa sumnjivo. Na početku očevida policija čak nije isključivala ni mogućnost da se radi o samoubojstvu, ali su kasnije, na obdukciji potvrđene prve sumnje da je Hilda ubijena zbog čega je istragu preuzela kriminalistička policija. Zasad je poznato da je Hilda ranije živjela sa suprugom. Njemački mediji navode da je u travnju ove godine Hilda policiji prijavila da se zbog svoje obitelji osjeća ugroženo. - Ni njeni roditelji se, očigledno, nisu slagali sa zapadnjačkim stilom života koji je Hilda vodila - kažu poznanici.

Komentara 2

BO
Bosnjak
00:42 27.07.2014.

Ubio je Extremista iz Italije !

XE
xenos
16:36 27.07.2014.

Eh i taj zapad što kvari dobroćudne, miroljubljive i otvorenog uma imigrante...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije