Mehmed Baždarević:

Ohrabruje me što se Ibišević vraća u formu

Mehmed Baždarević
VL
01.10.2015.
u 09:20

Bh.nogometna reprezentacija u listopadu igra dvije posljednje kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se 2016. godine održati u Francuskoj. Zmajevi će prvo 10. listopada u Zenici dočekati Wales, a tri dana nakon toga gostuju Cipru. Za plasman u doigravanje bh. nacionalni tim treba osvojiti maksimalnih šest bodova i očekivati da Izrael izgubi od Belgije

Kako stvari stoje, Edin Džeko će zbog ozljede propustiti predstojeće dvoboje, stoga će puno toga zavisiti od napadača Herte Vedada Ibiševića koji se vraća u staru formu. I selektor Mehmed Baždarević naglašava kako se veseli što je napadač Zmajeva počeo postizati golove. "Ohrabruje me činjenica da se Ibišević vraća u formu. Protiv Koelna je postigao dva pogotka. Također, igrao je dobro i protiv Eintrachta u posljednjoj utakmici Bundeslige. Sve ukazuje na to da je pun samopouzdanja. Osim toga, Vedad je uvijek bio maksimalno uz reprezentaciju. I kada nije igrao u Stuttgartu, ponašao se profesionalno", kazao je Baždarević za Klix.ba. Inače, Ibišević je postigao nekoliko ključnih pogodaka za državni tim. Protiv Litvanije je postigao gol koji je odveo BiH na Mundijal. Na Svjetskom prvenstvu u Brazilu zatresao je mrežu protiv Argentine i ušao u povijest kao nogometaš koji je postigao prvi gol za reprezentaciju na jednom velikom natjecanju. Također, protiv Lihtenštajna je u prijateljskoj utakmici pogodio u 48. sekundi za najbrži pogodak bh. tima u povijesti. Vedad Ibišević nas je naučio da poentira kada je najpotrebnije. Ostaje da vidimo hoće li tako biti protiv Walesa i Cipra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije