darežljivi glumac

Oduševit će vas: Evo što Bryan Cranston radi na zračnim lukama

Cranston
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/2
01.11.2016.
u 20:06

Društvenim mrežama proširila se objava žene koja se predstavlja kao Kate De Ban koja je imala 'bliski susret' s glumcem Bryanom Cranstonom u londonskoj zračnoj luci Heathrow

Vidjela sam muškarca u knjižari na zračnoj luci, bio je sagnut nad stolom i učinio mi se poznatim, čak i sa šiltericom na glavi. Pomislila sam da ga je vjerojatno netko isto prepoznao pa potpisuje knjigu, prepričala je Kate De Ban čija je priča s glumcem Bryanom Cranstonom (60) osvojila 'cijeli internet'. 

- Odjednom je nestao između polica pa nisam mogla vidjeti što se događa. Kada sam ga opet vidjela, pogledao me i nasmješio se. Nakon što je izašao iz knjižare, išla sam pogledati što je radio i našla sam ovo. Hvala Bryan, učinio si mi dan posebnim - napisala je Kate koja je, rukom napisanu glumčevu poruku u njegovim memoarima 'A Life In Parts', objavila na svom Twitteru. 

- Hvala što se pokazali interes za moju knjigu. Kupio sam ovu kopiju za vas. Ozbiljno. Vaša je besplatno. Zadržite račun. Nadam se da ćete uživati u knjizi i želim vam ugodan ostatak dana - napisao je glumac. 

Svojim potezom, zvijezda serija 'Malcom u sredini' i 'Breaking Bad', oduševila je mnoge obožavatelje. Sam glumac je nedavno, u emisiji Grahama Nortona, priznao da to radi na svim svjetskim zračnim lukama. 

- Tijekom promocije svoje knjige, na svakoj zračnoj luci sam se ušuljao u knjižaru i kupio jednu knjigu koju bih ostavio za nekoga - priznao je glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije