Tradicionalno za 1. svibanj

Održani mirni prosvjedi u Tuzli, okupilo se jako malo građana

tuzla
Foto: N1
1/2
01.05.2016.
u 12:51

Nismo baš zadovoljni odzivom građana, koji smatraju da kao pojedinci ne mogu ništa učiniti, ali upravo suprotno, kada se pojedinci udruže, svašta je moguće, izjavio je Kopić

Tradicionalno za 1. svibanj u Tuzli su se održali mirni prosvjedi. Skup su pratile jake policijske snage, a skup je trajao oko sat vremena nakon čega su se prosvjednici razišli.

Građani i radnici počastili su se janjetinom i pićem jer ovaj put su odlučili to ostaviti sebi, a ne pokloniti Vladi TŽ kao prošle godine, javlja N1.

"Ovim činom želimo poručiti našim političarima da i građani ove države vole jesti janjetinu, te da ovaj specijalitet nije isključivo rezerviran za ljude na pozicijama i važnim upravljačkim strukturama. Nismo baš zadovoljni odzivom građana, koji smatraju da kao pojedinci ne mogu ništa učiniti, ali upravo suprotno, kada se pojedinci udruže, svašta je moguće", izjavio je Sakib Kopić, predsjednik Sindikata Solidarnost.

U županiji gdje je oko 100.000 osoba nezaposleno, na skupu je bilo jako malo građana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?