studentski zbor

Održana svečana dodjela diploma polaznicima besplatnih tečajeva talijanskog jezika i informatike

dodjela
01.06.2016.
u 14:25

Jučer je u amfiteatru APTF održana svečana dodjela potvrdnica studentima / polaznicima ovogodišnjih besplatnih tečajeva talijanskog jezika i informatike u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Tečajevi su trajali dva mjeseca, talijanski jezik se odvijao kroz dvije razine dok su studenti na tečaju informatike mogli naučiti osnove programiranja koje će im sasvim sigurno pomoći u daljnjem školovanju i informatičkom nadograđivanju znanja. Tečaj informatike organiziran je u suradnji sa SPARK school Mostar.

Potvrdnice je studentima uručila predsjednica Studentskog zbora Janja Marušić, naglasivši važnost održavanja besplatnih studentskih tečajeva kao jednog od najkvalitetnijih projekata koje Zbor nudi studentima kroz čitavu akademsku godinu.

Predavači tečajeva informatike i talijanskog jezika, Andrea Bošković i Mirela Paponja, zahvalile su svim studentima na izuzetnom trudu i angažmanu u protekla dva mjeseca, izrazivši nastavak kvalitetne suradnje sa Studentskim zborom i naredne akademske godine.

Tečaj talijanskog jezika uspješno je završilo 110, a tečaj informatike 30 kolegica i kolega. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije