mostar

Održana promocija druge knjige iz edicije 'Mostar moj grad'

 „Mostar moj grad“
28.07.2016.
u 08:52

Promocija druge knjige iz edicije „Mostar moj grad“ u izdanju IC tiskarije Mostar i ART RABIC Sarajevo upriličena je u srijedu navečer u Mostaru. Tom prigodom o knjizi su govorili Drago Marić, Salko Pezo i Enes Ratkušić.

Autori tekstova u knjizi su: Ivo Mijo Andrić, Evlija Čelebija, Hivzija Hasandedić, Smail Špago, Tibor Vrančić, Radomir Stanić, Nusret Omerika, Zlatko Serdarević, Karlo Drago Miletić, Isidora Sekulić, Cezar-Sadik danon, Mišo Marić, Salko Šarić, Planinka Mikulić, Andrijana Copf, Hamza Humo, Avdo Huseinović, Ibrahim Kajan. Mugdim Karabeg, Roko Markovina, Dragan Miladinović, Hamica Ramić, Zlatko Hodžić, Džemal Raljević i Pero Zubac.

Urednik edicije je Muhamed Ramić. 

Edicija ima dvojako značenje. Za starije generacije to je svojevrsni album sjećanja, a za mlađe generacije trebala bi postati udžbenik po kojem bi se ubuduće trebao graditi zajednički život u gradu na Neretvi.

Knjiga se već nalazi u prodaji u IC knjižari u Mostaru (Ulici Maršalla Tita 96).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije