25. obljetnica

Održana Izborna skupština Ogranka Matice hrvatske Čitluk

oblejtnica
Foto: FENA
1/2
01.06.2016.
u 10:47

 Ogranak Matice hrvatske Čitluk (MH Čitluk) sinoć je proslavio 25. obljetnicu obnoviteljskoga rada i uspješnog djelovanja, a u sklopu svečanog programa održana je i Izborna skupština MH Čitluk.

Na skupštini je izabrano novo vodstvo tog ogranka te predstavljen okvirni program za iduće razdoblje, a dodijeljene su i nagrade za najbolje literarne i likovne radove pristigle na natječaj povodom 25. obljetnice obnoviteljskoga rada.

Za predsjednika Ogranka Matice hrvatske Čitluk izabran je Andrija Stojić, koji je i do sada obnašao tu funkciju, a za dopredsjednike fra Kornelije Kordić i fra Miljenko Mića Stojić.

Istodobno, za članove Predsjedništva izabrani su Jasna Ćorić, Anela Korać, Anamarija Pinjuh, Mate Miletić, Borislav Šimović i Mirna Brkić, a za članove Nadzornog odbora Oliver Papac, Pero Petrušić, Ferdo Stojić i Gordan Pervan. 

- Nastavit ćemo istim kontinuitetom, prije svega dajući primat nakladničkoj djelatnosti i nadam se da ćemo kao i do sada uspješno objavljivati nove naslove - kazao je u izjavi za Fenu predsjednik Andrija Stojić, naglasivši kako je do sada u nakladi tog ogranka tiskano 196 naslova.

Prije početka Izborne skupštine održana je misa zahvalnica u crkvi Krista Kralja u Čitluku te polaganje vijenaca i paljenje svijeća ispred Spomen križa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?