Crkva svetog Franje u Čapljini

Održan koncert mladih glazbenika i najavljen dolazak svjetski poznatog virtuoza

18.07.2015.
u 16:53

Fra Mile Vlašić, voditelj čapljinske Akademije, najavio je gostovanje Stefana Milenkovića, svjetski poznatog virtuoza na violini koncem rujna ili početkom listopada u Čapljini

U crkvi sv. Franje u Čapljini, održan je koncert mladih čapljinskih glazbenika i njihovih gostiju.

Na koncertu su nastupili Josip Pehar, Lucija Šimunović, Božidar Vlašić i Barbara Filipović na glasoviru, zatim Martina Ivanković i Robert Sivrić na gitari, Matea Lovrić - flauta, Domagoj Sušac - trombon i Anamarija Dragičević - klarinet.

- Za mlade glazbenike važni su nastupi, naglasila je za "Večernji list BiH" Gabrijela Glavinić, prof. glazbe, te dodala: - Nije pri tome važno tko je u publici, glazbeni znalci ili obični ljudi, kod glazbenika postoji jedna pozitivna trema koja ih nosi i za to im treba doza rutine koja se stječe upravo nastupima. Domaće snage na solidno posjećenom tradicionalnom ljetnom koncertu mladih glazbenika održanome u čapljinskoj crkvi pojačali su glazbenici Matea Lovrić iz Mostara i Božidar Vlašić iz Imotskog.

Valja izdvojiti još jedan detalj, fra Mile Vlašić, voditelj čapljinske Akademije, najavio je gostovanje Stefana Milenkovića, svjetski poznatog virtuoza na violini. Stefan Milenković trebao bi doći koncem rujna ili početkom listopada u Čapljinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije