Sud BiH

Određen pritvor osumnjičenoj Elfeti Veseli

Elfeta Veseli
27.03.2017.
u 12:12

Odlučujući o prijedlogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine za određivanje pritvora osumnjičenoj Elfeti Veseli, Sud Bosne i Hercegovine je 24. ožujka donio rješenje kojim je stavljeno izvan snage rješenje Suda BiH od 27. studenog 2015. godine, i usvojen prijedlog Tužiteljstva, te je prema osumnjičenoj određen pritvor koji po ovome rješenju može trajati najduže jedan mjesec, računajući od dana izručenja osumnjičene, odnosno do 24. travnja 2017. godine, ili do nove odluke Suda. 

Sud je uvidom u podneseni dokazni materijal utvrdio da postoji osnovana sumnja da je osumnjičena počinila krivično djelo za koje se tereti, te da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, pa je prema osumnjičenoj Veseli odredio pritvor na osnovu člana 132. stav 1. točka a) ZKP BiH.

Elfeta Veseli je osumnjičena da je počinila krivično djelo ratni zločin protiv civilnog stanovništva iz člana 173. Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Suda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije