prijem u vladi hnž

Odbojkašice SOK-a zahvalile Hercegu na dosadašnjoj potpori

Nevenko Herceg
30.03.2017.
u 13:58

Herceg je naglasio kako uspješni športaši zaslužuju potporu i kako uvijek rado podupire njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata.

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je odbojkašice Studentskog odbojkaškog kluba Mostar i Dragana Mikulića, predsjednika Kluba i ravnatelja Studentskog centra Mostar.

Tijekom razgovora, predstavnici Kluba koji djeluje u sklopu Studentskog centra Mostar, zahvalili su predsjedniku Hercegu na dosadašnjoj potpori, predstavivši buduće planove i aktivnosti Kluba. Na poseban način, osvrnuli su se na finalnu utakmicu Superlige Federacije Bosne i Hercegovine za žene u sezoni 2016./2017. koju Klub igra s UOK Bihać iz Bihaća, a koja je odlučujuća za plasman u Prvu ligu Bosne i Hercegovine. Također, predsjedniku Hercegu uručili su zahvalnicu za potporu Klubu, pozdravljajući razumijevanje koje ima za šport i športaše u HNŽ.

Predsjednik Herceg naglasio je kako uspješni športaši zaslužuju potporu i kako uvijek rado podupire njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata. Istaknuo je i to kako Vlada, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih športskih klubova na području HNŽ.

''Vlada je, uz redovito financiranje Sveučilišta u Mostaru i potporu Studentskom centru, donijela Odluku o jednokratnoj potpori Klubu u iznosu 5000,00 KM za organiziranje finalnog susreta, te će, sukladno mogućnostima, nastaviti pomagati djelovanje Kluba“, zaključio je predsjednik Herceg, priopćeno je iz Vlade HNŽ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?