pogba

Odbio sam Real i Barcelonu, u Unitedu imam nezavršenog posla

pogba
16.01.2017.
u 20:45

Paul Pogba je otkrio da je ljetos umjesto u Manchester Unitedu mogao završiti u Real Madridu i Barceloni. Francuski je napadač imao ponude španjolskih velikana, ali kaže da je odlučio slijediti srce.

"Došao sam u Manchester United zbog svojih ciljeva. Za mene je povratak u klub veliki izazov," rekao je Paul Pogba SFR Sportu pa otkrio da je imao priliku karijeru nastaviti u španjolskim velikanima, prenosi Goal.com

"Mogao sam u Real Madrid ili Barcelonu, htjeli su me dovesti. Ali sam slušao svoje srce i odlučio sam se vratiti u United."

I Real je pao, Rijeka jedina momčad bez poraza ove sezone

"Želim osvojiti naslove s Unitedom, nikada ništa ovdje nisam osvojio. Uvijek sam si govorio da ću se jednoga dana vratiti. Ovo je klub kojeg volim i u kojemu imam nedovršene poslove. Otišao sam jer sam želio više igrati, ali sam uvijek osjećao da nisam završio s ovim klubom."

"Uopće ne razmišljam o tome koliko sam koštao, došao sam ovdje igrati nogomet," završio je Pogba.

Pogbin povratak United je koštao rekordnih 105 milijuna eura. Francuz se tako vratio na Old Trafford nakon 2012. godine kada ga je kupio Juventus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije