NEVRIJEME

Od posljedica smrzavanja preminuo Ljubomir Ostojić

snijeg, hladnoća, Zagreb (1)
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
30.11.2013.
u 07:15

Očevidom, koji je izvršila teslićka policija zajedno s liječnikom mrtvozornikom Doma zdravlja Teslić, utvrđeno je da je smrt nastupila uslijed smrzavanja

Nevrijeme praćeno niskim temperaturama koje je zahvatilo BiH odnijelo je i svoju prvu žrtvu. Pedesetjednogodišnji Ljubomir Ostojić umro je od posljedica smrzavanja, a njegovo tijelo pronađeno je pored ceste u naselju Branino brdo, u mjestu Pribinić, kod Teslića, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Doboj.

Očevidom, koji je izvršila teslićka policija zajedno s liječnikom mrtvozornikom Doma zdravlja Teslić, utvrđeno je da je smrt nastupila uslijed smrzavanja.

Prilikom pregleda tijela nisu pronađeni tragovi nasilja, a na osnovi prikupljenih operativnih saznanja utvrđeno je da se Ostojić kasno noću vraćao kući lokalnim putem koji nije bio očišćen od snijega. Hladno vrijeme sa snijegom u Bosni i kišom u Hercegovini zadržat će se i idućih dana. Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje postupno naoblačenje s juga u drugoj polovini dana. U noći na nedjelju na jugu se očekuje kiša, u ostalim područjima snijeg i susnježica. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između –8 i –2 °C, na jugu Hercegovine od 0 do 5 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 1 i 6 °C, na jugu Hercegovine od 7 do 12 °C. U nedjelju, se u BiH očekuje oblačno vrijeme. Na jugu Hercegovine će padati kiša, u ostalim područjima snijeg i susnježica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?