pretres

Od Banjalučanina oduzeta veća količina oružja i municije

policija rs
30.05.2016.
u 14:20

Banjalučka policija oduzela je od D.G. (1962.) veću količinu oružja, municije i drugih predmeta koji se dovode u vezu s krivičnim djelima. 

Oružje je pronađeno nakon što je, 28. svibnja, D.G. iz Banje Luke uhićen zbog osnova sumnje da je navedenog dana počinio krivično djelo „oštećenje tuđe stvari“.

Tijekom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi ova osoba pronađene su i oduzete tri automatske puške, 16 okvira za automatsku pušku, pištolj i okviri za „škorpion“, pištolj „CZ-99“ te veća količina razne municije, registracijskih tablica, pečata, dokumenata i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom „krivotvorina isprave“, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

D.G. se sumnjiči da je počinio krivično djelo „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i krivično djelo „krivotvorina isprave“, a nakon završene kriminalističke obrade pušten je na slobodu.

Protiv njega će biti dostavljen izvještaj nadležnom tužiteljstvu zbog navedenih krivičnih djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije