Srbin šokirao Italiju:

Očuh ubio pokćerku gazeći je po trbuhu?

ubojstvo
Foto: Twitter
1/2
03.05.2016.
u 12:49

Srbin Antonio Krstić (33) uhićen je 29. travnja u talijanskom gradiću Calambrone zbog sumnje da je ubio trogodišnju Samanthu, kćer iz prvog braka svoje trudne djevojke.

Prema najnovijim neslužbenim informacijama, prilikom obdukcije, na trbuhu malene Samanthe pronađen je otisak koji u potpunosti odgovara obliku i veličini cipela koje Krstić nosi. Inspektori pretpostavljaju je očuh djevojčicu tukao i gazio, javlja Blic.

Smrt djeteta prijavljena je policji tog dana predvečer. Poziv je upućen iz barake u kojoj je KrStić živio s djevojkom i djevojčicom, uputila ga je majka djeteta, a Krstić je bio prisutan, prenosi 24sta.hr

Kako prenose talijanski mediji, policija koja istražuje slučaj, vjeruje da je Krstić mjesecima maltretirao dijete o čemu svjedoče brojne ozljede na njenom tijelu.

Njih dvoje nisu znali je li dijete živo pa su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Liječnici su na mjestu potvrdili smrt djeteta.

Krstić je odmah nakon uhićenja prebačen u pritvor. Otprije ima dosje jer je robijao zbog provala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije