Kraj istrage

Očuh skakao po trogodišnjoj pastorki i usmrtio je

24.05.2016.
u 09:00

- Držao nas je zatočene kao u tamnici, tukao nas je i prijetio nam, ispričala je Huana Franciska (30), majka nesretne trogodišnje Samante, za čiju smrt je osumnjičen Antonio Krstić (33), podrijetlom iz BiH. Zločin koji je zgrozio Italiju dogodio se u gradiću između Livorna i Pise. Iako je malena Samanta bila dva tjedna bolesna, obdukcija je pokazala da su na tijelu pronađene brojne ozljede u obliku cipela kojima ju je Antonio, očigledno, gazio. Franciska, rođena Dominikanka, prethodno je pobjegla s Krstićem od supruga Talijana.

- Sigurna sam da je umrla od njegovih udaraca. On nije htio voditi je u bolnicu. Prijetio nam je da će nas ubiti ako odemo iz kuće do bolnice. Probala sam pobjeći, ali me stigao - ispričala je sada Franciska. Kobnog dana, kada je dijete u jutarnjim satima prestalo disati, Krstić je opet bio bijesan:

- Rekao mi je: ‘Ubit ću vas obje, pokopat ću vas ako je ne oživiš!’.Kada je policija došla, opet je prijetio: ‘Reci im da sam joj samo udario poneku pljusku, ako to ne kažeš...’ Sada je sve gotovo - rekla je Franciska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije