HŠK Posušje

Novi trener seniora Posušja Leo Slišković

03.02.2016.
u 07:15

Nakon što je Damir Ramljak odstupio s trenerske dužnosti seniora HŠK Posušje, uprava je brzo riješila tu prazninu na klupi. Povjerenje je dano mladom stručnjaku Leu Sliškoviću, treneru početnika. Novi trener je trenersku karijeru započeo u Posušju vrlo mlad jer ga je teška ozljeda spriječila zaploviti u seniorski nogometni sastav. U klubu su iznijeli podatke kako je Slišković najtrofejniji trener s Mokrog doca. Tri puta je njegova kategorija početnika bila prvak u Međužupanijskoj ligi, a ostvario je dobre rezultate i u Kupu ZHŽ-a.
Njegov najveći uspjeh dogodio se u 2013. godini, kada je sa svojim dečkima bio viceprvak BiH u kategoriji početnika. Čekaju ga odgovorne dužnosti trenera, a o tome je za “Večernji list” rekao kako vjeruje u uspon nogometaša u gornji dio ljestvice Druge lige Jug FBiH. – Ovo je moje prvo iskustvo na klupi seniora. Svjestan sam odgovornosti, ali već prvo okupljanje pokazuje želju svih da krenemo s dobrim pripremama i napravimo pomake na ljestvici. Računamo na stari sastav od jeseni, osim Nikole Leke koji je uspio potpisati ugovor s prvoligašem Hrvatske Slavenom Belupom. Vjerujem u dobru suradnju sa svima u našem HŠK Posušje i radujem se većem broju navijača na tribinama, istaknuo je Slišković. Dok smo razgovarali s novim vođom kluba s lijepog Mokrog doca, bilo je tu nekoliko vrućih navijača koji redovito pristignu na Mokri dolac.

Najvažnija je dobra suradnja svih pa i navijačka potpora jer Posušje može biti uspješniji sastav nego promjenljive jeseni kada je bilo i loših razdoblja i nestabilne igre. Stoga su mnogi ljubitelji nogometa u gradu podno Radovnja ipak optimisti i nadaju se kako će solidni sastav s novim trenerom krenuti prema već najavljenom usponu u gornji dom drugoligaške ljestvice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije