Željezničar

Novi trener Petrović otpisao pet nogometaša

31.08.2016.
u 08:00

Odlukom stručnog stožera FK Željezničar petorica nogometaša nisu u planovima za aktualnu sezonu. Defenzivci Dino Bevab, Dimitris Toskas, Senad Husić, veznjak Mirza Halvadžić te napadač Denis Pozder igrači su FK Željezničar na koje stručni stožer ne računa u ovoj sezoni.

Dino Bevab ima 23 godine, u Željezničar je stigao u lipnju, a upisao je šest nastupa odigravši 422 minute. Grk Dimitrios Toskas je potpisao u lipnju za Željezničar, ima 25 godina i igra na poziciji stopera. Nastupio je u jednoj utakmici, svega dvije minute. Senad Husić je 26-godišnji lijevi bočni, a ugovor s plavima je potpisao također u lipnju. Za plave je odigrao četiri utakmice ove sezone te na terenu proveo 281 minutu. Dvadesetogodišnji krilni nogometaš Dino Halvadžić je na Grbavicu došao u siječnju. Odigrao je jednu utakmicu u ovoj sezoni, odnosno 33 minute. Napadač Denis Pozder ima 26 godina, a punopravni član Željezničara je postao u lipnju. U ovoj sezoni je upisao pet nastupa, odigrao je 231 minutu.

Novi trener FK Željezničar Slavko Petrović je nakon potpisivanja ugovora s plavima rekao kako mu ne trebaju novi nogometaši, ali je izabrao one koji mu nisu potrebni. Spomenuta petorka će u dogovoru s klubom pronaći rješenje za sebe, bilo da se radi o sporazumnim raskidima ugovora, posudbama i slično.

Ono što je sigurno, pristup momčadi i raspoloženje su se definitivno popravili dolaskom Petrovića, plavi naporno rade, pa oni optimistični očekuju izlazak iz krize nakon reprezentativne stanke u prvenstvu. Protivnik Željezničaru u 8. kolu Premijer lige BiH bit će Krupa na Grbavici 10. rujna. Do te utakmice Petrović će nastojati naći i novi sustav igre.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije