Loš debi najskupljeg pojačanja "Otoka"

Novi kiks Van Gaalovog Uniteda za najgori start od 1992.

Angel di Maria
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
30.08.2014.
u 16:56

Manchester je danas ponovno izgledao blijedo, bezidjeno... Nije mu pomoglo skupocjeno pojačanje od 75 milijuna eura Angel di Maria

- Možemo biti prvaci Engleske već ove sezone. Možda to svima sad zvuči smiješno, ali ja vjerujem u to, rekao je u najavi utakmice protiv Burnleyja trener Manchester Uniteda Louis van Gaal, ali u toj spomenutoj utakmici nije odigrao šampionski.

Naime, završilo je bez pogodaka, što znači da su 'crveni vragovi' i dalje bez pobjede u novoj sezoni. Imaju jedan poraz i dva neriješena rezultata, što je njihov najgori ulazak u sezonu od 1992. godine. Kad se tome pridoda i ispadanje u Liga kupu od niželigaša, Nizozemčev start na klupi je - očajan.

Manchester je danas ponovno izgledao blijedo, bezidejno i bez previše pravih prilika. Nije mu pomoglo skupocjeno pojačanje od 75 milijuna eura Angel di Maria. Argentinac je utakmicu započeo u sredini veznog reda, a iz igre je izašao u 70. minuti. Ni njemu tako debi neće ostati u lijepom sjećanju.

Kad smo već kod Uniteda, dodajmo da iz Ajaxa u posljednji trenutak stiže branič Daney Blind za 17 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije