izvoz kemijskih proizvoda

Novalić: Cvijanović potvrdila da će razmotriti problem kemijskih proizvoda

Fadil Novalić
01.11.2016.
u 20:19

- Rekao sam da je to nelogično jer i u Njemačku izvozimo slobodno, nakon čega je premijerka rekla da će razmotriti taj problem - kazao je Novalić

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić izjavio je večeras za TV1 da je u razgovoru s premijerkom RS-a naveo da primjena pravilnika po kojem je onemogućen izvoz kemijskih proizvoda iz FBiH u RS protekcionizam i da bi FBiH morala odgovoriti sličnim mjerama. 

- Rekao sam da je to nelogično jer i u Njemačku izvozimo slobodno, nakon čega je premijerka rekla da će razmotriti taj problem - kazao je Novalić i dodao da u RS-u to pitanje povezuju sa Zakonom o plinu. 

Po njegovom mišljenju, tu problem ne postoji jer Zakon o plinu treba biti usvojen na državnoj razini do travnja i Vlada FBiH će ga poštovati kakav god bude.

- Spomenuto je da mi navodno opstruiramo prijevoz plina do Istočnog Sarajeva, a ja javno tvrdim da ćemo ga besplatno prevoziti do tamo - rekao je, između ostalog, premijer Novalić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?