Zastupnički dom

Novaković: Naši ministri su kao Pokemoni, izginut ćemo dok ih uganjamo

Momcilo Novakovic
01.08.2016.
u 14:44

Zastupnici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH su se tijekom današnje sjednice više puta žalili zbog činjenice da sjednici ne prisustvuju resorni ministri, što otežava rad najvišeg zakonodavnog tijela u BiH.

Tako je zastupnica Dušanka Majkić upitala kako je moguće da ministri i drugi iz Vijeća ministara mogu otići na godišnji odmor u vrijeme dok Parlament zasjeda.

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH danas raspravlja i o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima u Bosni i Hercegovini.

Zastupnik Momčilo Novaković je tijekom rasprave o ovom zakonu kritizirao resorno ministarstvo na čijem je čelu Ismir Jusko zbog činjenice da sjednici ne prisustvuje ministar.

"Nažalost, mi danas ovdje nemamo ministra da pojasni i dadne odgovore zbog čega su izabrana neka rješenja. Ali, znate, naši ministri su kao Pokemoni, izginut ćemo dok ih uganjamo", našalio se Novaković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?