mostar

Nova pljačka trgovine uz prijetnju oružjem

10.01.2017.
u 13:25

U protekla 24 sata u oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je osam prijava, priopćio je županijski MUP na svojim internetskim stranicama.

Tijekom istoga razdoblja u oblasti javnoga reda i mira registriran je jedan prekršaj, a u oblasti sigurnosti prometa dvije prometne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila lakše ozljede.

Policijska uprava Mostar u ponedjeljak, u 18.40 sati, obaviještena je kako je u SM “Amko” u Ulici Gojka Vukovića izvršeno razbojništvo.

Izlaskom na mjesto događaja djelatnici policije utvrdili su kako su razbojništvo izvršile tri nepoznate maskirane osobe koje su uz prijetnju vatrenim oružjem od djelatnice otuđili novac.

U ponedjeljak navečer je na magistralnom putu M-17 u mjestu Bradina, općina Konjic, došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali Irnes T.(1995.) s vozilom “VW Golf” i Nevres Š. (1964.) s teretnim motornim vozilom “Fiat Doblo”.

U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, navodi se u policijskom izvješću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije