Maya Sar

Nova pjesma je drukčija od svega što sam dosad radila

maya sar
23.09.2015.
u 06:15

- Nova pjesma drukčija je od svega što sam do sada radila. Jedva čekam da snimimo spot i da je predstavimo krajem listopada. Od moga posljednjeg singla prošla je godina dana, tako da je pravo vrijeme za "Našu ljubav, našu kuću" - kaže Maya Sar.

Kantautorica Maya Sar publiku će uskoro obradovati novim singlom. Naime, u studiju Long Play ona je završila snimanje nove pjesme "Naša ljubav, naša kuća" za koju je uradila tekst i glazbu, dok je za aranžman bio zadužen njen suprug Mahir Sarihodžić.

- Nova pjesma drukčija je od svega što sam do sada radila. Jedva čekam da snimimo spot i da je predstavimo krajem listopada. Od moga posljednjeg singla prošla je godina dana, tako da je pravo vrijeme za "Našu ljubav, našu kuću" - kaže Maya Sar.

Maya je bila posljednja predstavnica Bosne i Hercegovine na Eurosongu 2012. godine i sretna je zbog činjenice da je BHRT poslao preliminarnu prijavu za sudjelovanje iduće godine u Švedskoj.

- Nadam se da to neće ostati samo na prijavi i da će BiH iduće godine imati predstavnika na Eurosongu. Mislim da je to lijepa prilika da se država promovira. Imamo dobre autore koji su, kako to biva, mnogo više cijenjeni vani nego u BiH. Eurosong je i meni puno značio - kaže uspješna pjevačica za portal faktor.ba. Velike zasluge za njenu karijeru ima i ponajveća bh. glazbena zvijezda Dino Merlin.

- Dugo sam bila prateći vokal u njegovu bendu, a kada sam odlučila krenuti sa samostalnom karijerom, on me je podržao. I sada surađujemo kada on priprema nove pjesme, što mi je posebno drago - kaže Maya Sar. Poznata pjevačica prošle je godine pokrenula školu pjevanja pod nazivom Muzički atelje "Maya Sar".

- Ovaj projekt je nastao iz ljubavi i želje da dugogodišnje pedagoško, studijsko i scensko iskustvo prenesem ljubiteljima glazbe raznih generacija. U sklopu glazbenog ateljea postoje vokalni studio, pjevaonica i škola klavira - kaže Maya Sar koja je bila inicijator regionalnog humanitarnog projekta "Moj je život moja pjesma" za koji je napisala istoimenu pjesmu, a za što je nagrađena priznanjem ECCA-e (European Cervical Cancer Association) za najbolji europski projekt.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije