Zenica

Nogometaši Čelika u Crikvenici igraju protiv Donjeg Srema

celik
12.02.2016.
u 08:00

Utakmicom protiv srbijanskog drugoligaša Donjeg Srema, nogometaši Čelika završavaju drugu pripremnu fazu koja je provedena u Crikvenici. Nakon uspješno završenog prvog dijela priprema, nogometaši zeničkog kluba otputovali su u Hrvatsku gdje su tijekom desetak dana već odigrali tri pripremne utakmice na kojima su zabilježili dvije pobjede i jedan remi.

Svladali su domaćina, ekipu Crikvenice, s 4:2 i momčad NK Krk s 1:0, a bez pobjednika su igrali s ekipom Hrvatski dragovoljac. Danas im slijedi još jedna utakmica nakon koje se vraćaju u Zenicu gdje će odigrati još dvije prijateljske utakmice i krenuti u nastavak nadmetanja u nogometnoj Premijer ligi BiH.

Trener Elvedin Beganović na raspolaganju ima 23 nogometaša, na njegovu popisu su: Adi Adilović, Semir Bukvić, Aid Vehabović (vratari), Goran Popović, Jovo Kojić, Zlatko Kazazić, Emir Jusić, Aldin Đidić, Anes Duraković, Semir Pezer, Haris Hećo, Anel Dedić, Semir Bajraktarević, Vladimir Grahovac, Emrad Šabanović, Marin Popović, Vernes Selimović, Mahir Karić, Dženan Bureković, Fenan Salčinović, Hanan Adilović, Kenan Heco i Armin Imamović, koji su pokazali kako su dosadašnji dio priprema znalački iskoristili.

Ekipa je imala nekoliko ozlijeđenih nogometaša, ali to se nije puno osjetilo u igri crveno-crnih. Nekoliko mladih igrača je znalački iskoristilo prilike koje im je pružio stručni stožer i za očekivati je da će ih dobiti još u nastavku prvenstva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije