nogomet

Nogometaši Brotnja sezonu počeli pobjedom s osam postignutih pogodaka

Matel Skoko postigao je tri zgoditka,najviše, za Čitlučane. Čitluk, 22.08.2016.Snimio.Marijan Sivrić
25.08.2016.
u 09:00

Prvenstvo u Drugoj nogometnoj ligi, skupina Jug, počelo je neslavno. Donedavni “federalac”, Sloga iz Ljubuškog iz neobjašnjivih razloga nije se pojavila na gostujućoj utakmici u Buturović Polju.

Derbi u Posušju

Najmanje je u svemu važno što će se susret registrirati u korist Klisa. Važniji su razlozi zbog kojih se klub bogate i duge tradicije (uz ostalo, dva puta pobjednik Kupa Herceg Bosne - 1995. i 1996.) ovako “srozao”. Ne prvi put - i u sezoni 2007./2008. Sloga je slično počela sezonu, pa nakon dvije neodigrane utakmice izbačena iz natjecanja. Slogu su nakon ispadanja iz Prve lige Federacije BiH ljetos napustili gotovo svi igrači, pa su mali izgledi da će se uključiti u natjecanje. Daj Bože da se varamo. U susjedskom derbiju na Mokrom docu Posušje je visoko svladalo na brzinu “skrpljenu” momčad Gruda, koja je u prvenstvo “uplivala” bez ijednoga održanog treninga. Završilo je 3:0 (Stipić 2, Glavina). Novak Mladost iz Širokoga Brijega drugoligaški debi u Kupresu počela je vodstvom (Bošnjak), ali domaći su na kraju slavili 3:1 (Bećirović, Mustafica 2). Isti 1:3 poraz doživio je i drugi novak u ligi Cim na gostovanju u Livnu.

Gol padao svakih 9 minuta

Na Zgonama su po pogodak zabili Perajica, Damjanović i Čačija pogađali za Troglav 1918, dok je počasni pogodak za Cim zabio Sivrić. Na čitlučkim Barama golovi su u prosjeku padali svakih devet minuta! Brotnjo je katastrofalno “pregazilo” Ramu – 8:2 (Grgić, Dolić, Sulić 2, Skoko 3, Soldo za Brotnjo, Mustapić i Gorančić za Ramu).

Igman je bio uvjerljiv protiv Sloge (U) – 3:0 (Mehić, Kovačević, Murtić). Bivši federalni prvoligaš Branitelj nije u Rodoču uspio izvući više od boda protiv Kamešnice. Strijelac za Branitelj bio je Džeba, dok je za momčad iz Podhuma pogodio Čeko. Turbina je kući minimalno tijesno svladala Tomislav, 1:0. Jedini je pogodak zabio Bešić. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije