Pecara

NK Široki Brijeg sigurni je nositelj u 1. pretkolu Europske lige

27.05.2016.
u 10:00

Prošlo je desetak dana od završetka nogometnog prvenstva u Premijer ligi BiH. Po živosti na stadionu Pecara vidljivo je da se Širokobriježani spremaju za Europu. Prošlih se dana na travnjaku užurbano radilo, “čepiralo”, đubrilo, kosilo i na druge načine “šminkalo”. Sada tepih na stadionu izgleda gotovo savršeno, piše Večernji list BiH.

Jednodnevni izlet

Tepihu su se iskreno divila i djeca iz Osnovne škole Čerin (općina Čitluk), njih oko 150 koji su na jednodnevnom izletu u utorak, nakon Zračne luke Mostar i Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg, posjetili i stadion Pecaru. Djeca su se na svoj razdragani način malo rastrčala na travnjaku, a dio ih je pokazao zavidno znanje u pjevanju navijačkih pjesama skupine Škripari... Osim na Pecari, radilo se i na klupskom kampu “Musa - Karačić”. Ipak, ono što najviše zanima pristaše Širokobriježana - igračka križaljka za novu sezonu - još je niz “vodoravnih i uspravnih” nepoznanica. Prije nekoliko dana čuli smo se sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem koji je obećao da će se ovoga tjedna obaviti razgovori s igračima kojima su istekli ugovori, moguće i objaviti koje novo ime nogometaša koji će uskoro pod “zapovjedništvo” trenera Slavena Muse:

- Novosti? Paa, napišite da je Zvonimir Kožulj dobio poziv Mehmeda Baždarevića za nastup u reprezentaciji. Zar ne, ovo je zanimljiva vijest? Što se tiče drugih novosti, s nekim smo igračima kojima je istekao ugovor obavili razgovor u srijedu i blizu smo dogovora o nastavku suradnje. U petak ćemo razgovarati s ostalima... Razgovaramo i o dolasku novih igrača, ali o imenima ne bih. Možda nešto od toga već danas osvane na našoj klupskoj stranici, rekao nam je Šilić oko 14 sati.

Istječe ugovor

Do 16 sati nije bilo ničega, a mi smo morali zaključiti novine...

Recimo još da 1. srpnja istječe četverogodišnji mandat aktualnom sazivu Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora NK Široki Brijeg, te da će se do tada održati izborna skupština i izabrati nova tijela. Izlazi i mandat aktualnom predsjedniku NK Široki Brijeg Zlatanu Miji Jeliću koji je punih pet mandata obavljao najodgovorniju dužnost u klubu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?