sastanak

Nikolić: Privrženost očuvanju mira i stabilnosti u regiji

Nikolić
28.12.2016.
u 15:18

 Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Beogradu s predsjedateljem Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem i tom prilikom je izrazio privrženost očuvanja mira i stabilnosti u regiji i naglasio da su odnosi Srbije i Bosne i Hercegovine dobri.

"Mi želimo unaprjeđivati suradnju s BiH i njegovati specijalne veze s Republikom Srpskom. Politička stabilnost je preduvjet za bolji život građana obje države", kazao je Nikolić, priopćeno je iz ureda predsjednika Srbije.

Ivanić je rekao da je suradnja dviju zemalja u uzlaznoj putanji i dodao kako će službeni posjet Nikolića Bosni i Hercegovini učvrstiti dobre trendove u odnosima.

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine uručio je predsjedniku Srbije poziv da početkom sljedeće godine dođe u službeni posjet Sarajevu, što je predsjednik Nikolić prihvatio, javio je Tanjug.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije