Borilački sport

Nikola Matić protiv izazivača Ade Zilića

06.05.2016.
u 10:00

Kick boxing klub Sensei iz Čapljine nastavlja tradiciju organiziranja borilačkih turnira pod nazivom “Noć gladijatora”. Petnaesta po redu manifestacija održat će se u nedjelju, 8. svibnja, u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini.

- Planirali smo 8, ali je na koncu dogovoreno 9 borbi, po 4 u boksu i K 1, te jedna u ultimate fightu. Nakon što smo preskočili 2014., lani smo manifestaciju organizirali u ožujku, a osobno mislim kako bi turnir u svibnju bio i najbolji termin, ističe Dominik Lubina, trener i predsjednik KBK Sensei.

Naravno, ovaj čapljinski borilački klub trenutačno se može pohvaliti kvalitetnim borcima. Tako je najmlađi član trenutačno udarnog kvarteta Ivan Blažević, uz nedavnu obranu naslova juniorskog prvaka BiH, proglašen i za najboljeg borca. Neumorni fajter beneševskog stila Marijo Marković, svojedobno brončani na SP-u, priželjkuje revanš sa Sinišom Vladimirovićem koji ga je porazio prije 3 godine u Čapljini. Stameni Petar Mrvalj borit će se protiv iskusnog Zeničanina Adisa Dadovića u četiri runde. Šlager večeri bit će borba Nikole Matića koji će braniti međunarodni naslov u profi boksu protiv izazivača Ade Zilića iz Živinica. Meč u profi boksu dogovoren je u 10 rundi. Na trajanje 8 rundi po tri minute dogovoren je meč, također u profi boksu, između Splićanina Marina Goleša i Emira Islamovića iz Zenice. Jedina borba u ultimate fightu bit će između Metkovca Ivana Vladimira i Nerdina Fejzovića iz Zenice. Uz sudar Markovića i Vladimirovića u K – 1 stilu, dogovorene su još tri borbe, a borit će se Ilija Vidić (Livno) i Amar Huseinović (Zenica), zatim svjetski prvak Luka Tomić (Pit bull, Split) i Slađen Dragišić (Niš, Srbija) te europski prvak Toni Ćetipović (Pit bull, Split) i Predrag Jeftić (Srbija).

- Očekujem dobru borbu i pobjedu. Za meč sam se spremao mjesec i pol dana, trenirajući dva puta dnevno, ističe Nikola Matić.

Odbrojavanje za čapljinsku reviju borilačkih vještina je počelo, a prema imenima i programu, trebala bi biti jedna od najatraktivnijih do sada.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije