Još uvijek tražim utjehu

Nick Cave prvi put o sinovoj smrti

sdf
26.02.2017.
u 17:30

Ne znam uopće kako se nositi sa situacijom, kaže u jednom trenutku Nick Cave (59) u filmu 'Još jednom, ali s osjećajem' koji govori o smrti pjevačeva sina Arthura. Dokumentarac o slavnom glazbeniku prikazat će se na ZagrebDOX-u, koji počinje večeras u Kaptol Boutique Cinema, prenosi 24sata.hr

Film se snimao 2015. i 2016. dok je Cave pripremao novi album 'Skeleton Tree'. Njegov 15-godišnji sin Arthur poginuo je 15. srpnja 2015., kad je na izletu nedaleko od Brightona u Engleskoj pao s litice u provaliju i poginuo.

- Pokušavam naći utjehu. Čitam knjige u kojima piše da moram pronaći snagu jer moj Arthur i dalje živi u mojem srcu. Da, on jest u mojem srcu, ali on ne živi, njega nema i to je bolno - rekao je Cave.

 

Njegova supruga Susie Bick (47), modna dizajnerica i majka blizanaca – Earla i pokojnog Arthura, objasnila je da joj je posao postao utjeha i bijeg nakon obiteljske tragedije.

U filmu pokazuje uokvireni Arthurov crtež.

- Nisam praznovjerna, ali ni danas si ne mogu objasniti zašto smo taj njegov crtež stavili u crni okvir? - pita se..

Film redatelja Andrewa Dominika (50) trebao je pokazati nastajanje novog Caveova albuma. Unatoč neizmjernoj tuzi, pjevač je pristao snimiti film.

- Gledam se u ogledalu i vidim poznato lice čija se unutrašnjost sasvim promijenila. Znam da više nisam isti čovjek - govori Cave u filmu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije