odlična prilika

Nezaposleni ste? Elizabeta II. nudi posao i smještaj u palači

elizabeta
Reuters
30.08.2016.
u 13:57

U oglasu za posao, objavljenoj na web stranici domaćinstva kraljevske obitelji, stoji da traže nekog tko s puno brige i ponosa radi svoj posao, ima odlične komunikacijske vještine i zna kvalitetno rasporediti vrijeme

Nezaposleni ste i sanjate o poslu iz snova. Možda je onda ovo prava pralika za vas. Kraljica Elizabeta II. traži asistenta koji će joj voditi domaćinstvo u londonskoj rezidenciji, javlja Daily Mail.

Iako titula možda na prvu zvuči primamljivo, morat ćemo vas razočarati. U osnovi, traži običnu čistačicu koja će brinuti da se palača u svakom trenutku sjaji, ribati podove, čistiti prašinu i sve ostale stvari koje podrazumijeva taj posao.

U oglasu za posao, objavljenoj na web stranici domaćinstva kraljevske obitelji, stoji da traže nekog tko s puno brige i ponosa radi svoj posao, ima odlične komunikacijske vještine i zna kvalitetno rasporediti vrijeme.

Upozoravaju i kako ovo nije običan oglas za posao - sretnik ili sretnica kojeg odaberu osim što će raditi, imat će priliku i živjeti u palači.

U oglasu nije definiran iznos plaće, a pretpostavlja da se bi novi zaposlenik dobio i 33 dana godišnjeg odmora, prenosi 24sata.hr.

Za Buckinghamsku palaču trenutno radi više od 800 zaposlenika, od čega velik broj njih u palači i živi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?