nevrijeme u sad-u

New York čeka najveću oluju u historiji

snijeg sad (1)
Reuters/PIXSELL
26.01.2015.
u 13:32

Potencijalno opasna oluja mogla bi nanijeti i do 100 centimetara snijega na sjeveroistočnoj obali Sjedinjenih Američkih Država. Područje koje bi moglo biti pogođeno prostire se od New Jerseyja do Mainea na sjeveru. Upozorenje za sniježnu oluju izdato je za 400 kilometara dugačku obalu, uključujući New York i Boston. Meteorolozi predviđaju velike snježne nanose, jak vjetar, pa čak i poplave, a opasnost je označena za prvi dio tjedna. Vrijeme bi se trebalo stabilizirati već u srijedu, ali je gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio izjavio kako građani oluju ne bi smjeli potcijeniti. "Ovo bi mogla biti najveća oluja u povijesti našega grada. Čeka nas snijeg visine i do jednog metra. Prilagodite se situaciji i otkažite putovanja što je više moguće", rekao je De Blasio.  Boston očekuje do 60 centimetara snijega, a meteorolozi očekuju da će Philadelphija također biti pogođena.

Ključne riječi

Komentara 7

SC
second.chance
15:28 26.01.2015.

alo!!...daj više promijenite naziv novina u "Blic", "Telegram" i sl.kad već kopirate njihove članke..."historija" ili "povijest"-jeste ikad čuli za gramatiku hrvatskog jezika?!?

VA
VaillantZg
16:49 26.01.2015.

nevjerojatno

BU
bubili01
15:00 26.01.2015.

historiji??? cc

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije