IZBJEGAO OPASNU SITUACIJU

Netko pokušao ubiti predsjednika Hrvatskog novinarskog društva Sašu Lekovića?

Saša Leković
Davor Puklavec/Pixell
28.10.2016.
u 13:40

Otkrio je i kako ovo nije prvi put da se netko "igra" vijcima na kotačima njegova automobila

Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Saša Leković jučer je imao vrlo neugodno iskustvo s automobilom koje je lako moglo završiti sa smrtnom posljedicom. Leković se jučer vozio autocestom kada mu je auto "poludio" i počeo krivudati.

– Uspio sam ga zaustaviti u zaustavnoj traci i shvatio da mi je prednji desni kotač iskrivljen i prednja plastična „maska“ izvaljena iz ležišta – opisuje Leković događaj.

Kada je automobil odvezao do mehaničara, otkrio je što je bio uzrok opasnog kvara. 

– Čovjek me nakon nekog vremena obavijestio kako je ustanovio da su dva zavrtnja/šarafa na desnom prednjem kotaču prepiljena do pola i da je nakon 300 kilometara vožnje to uzrokovalo pucanje – šokirao se Leković koji je na mjestu nesreće pokupio vijke i odnio ih sa sobom.

Otkrio je i kako ovo nije prvi put da se netko "igra" vijcima na kotačima njegova automobila. Jednom prilikom, kada su vijci također bili prepiljeni na pola, shvatio je da nešto nije u redu jer je auto bio relativno nov.

– Ovaj stari ionako stalno „drnda“ pa ne primijetim odmah promjenu. To je inače jedna od češćih metoda „opstrukcije“– poručio je Leković i dodao kako današnji dan može "računati kao 'rezervni' rođendan".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?