zadnji put viđen 12. rujna

Nestao Predrag Kulina, policija moli za pomoć

Predrag Kulina
28.09.2016.
u 13:27

Posljednji put kad je viđen, Kulina je na sebi imao plavu duksericu s kapuljačom, maslinasto-zelene kraće hlače i crne tenisice

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljen je nestanak Predraga Kuline (41) i pozivaju se građani koji imaju bilo kakva saznanja o nestalome da obavijeste policiju.

Centar javne sigurnosti Istočno Sarajevo priopćio je da je 14. rujna u 8.20 sati M.K. policiji prijavila nestanak njenog sina Predraga Kuline, javlja Srna. Ona je navela da je njezin sin nakon boravka s prijateljima u vikendici u mjestu Klek, općina Istočno Novo Sarajevo, 12. rujna oko 5.00 sati krenuo na posao novim putem Istočno Sarajevo-Jahorina i da se od tada nije javljao, niti je došao na posao.

Posljednji put kad je viđen, Kulina je na sebi imao plavu duksericu s kapuljačom, maslinasto-zelene kraće hlače i crne tenisice. 

Predrag Kulina visok je oko 175 centimetara, na lijevoj nadlaktici i lijevoj strani grudnog koša ima istetovirano tiskano slovo G.

Iz CJS pozivaju građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja ili primijete navedenu nestalu osobu, o tome obavijeste Policijsku stanicu Istočno Novo Sarajevo na broj 057/340–003 ili najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije