nestali dvanestogodišnjaci

Nestalo dvoje djece kod Doboja, pokrenuta velika potraga

djeca
25.10.2016.
u 12:51

Pripadnici policije, civilne zaštite i određen broj mještana, krenuo je u opsežnu potragu za dvoje djece koji su nestali pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima na području Petrova, potvrđeno je potvrđeno je za N1 iz Centra javne sigurnosti Doboj. 

''Policijskoj stanici Petrovo jutros je prijavljeno da se dvanestogodišnji dječak jučer popodne udaljio u nepoznatom pravcu, a policija je potom utvrdila da se u istom razdoblju u nepoznatom pravcu udaljila i jedna dvanestogodišnja djevojčica. Oni nisu u srodstvu'', kazala je Ljerka Stanimirović, glasnogovornica CJS Doboj.

Poznato je da se od kuće udaljio dvanaestogodišnji Stefan Rajčić iz Petrova i da se od tada nije vraćao kući te se u isto vrijeme od kuće udaljila dvanaestogodišnja Milica Milivojević iz Petrova.

Dječak je visine oko 160 cm, sitnije tjelesne građe, smeđe boje kose, kratko ošišan, koji je na sebi imao gornji dio trenerke zelene boje, maskirne pantalone i tenisice. 

Djevojčica je visine oko 155 cm, srednje tjelesne građe, smeđe ravne duge kose, koja je na sebi imala zelenu majicu, helanke i tenisice roze boje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije