Stara jama

Nesreća u rudniku u Zenici, dva rudara ozlijeđena

RMU Zenica
ilustracija
23.01.2017.
u 21:47

Dva rudara noćne smjene Rudnika mrkog uglja Zenica ozlijeđeni su nakon manje nesreće koja se dogodila u jami ovog rudnika.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrdila Aldina Ahmić, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, nesreća se dogodila oko 2.30 sati, a tom prilikom teže tjelesne ozljede zadobila je osoba H. E., dok je lakše ozlijeđena osoba Ć. S.

Nesreća se dogodila u Staroj jami RMU Zenica, a prema preliminarnim informacijama istrage najvjerojatnije je riječ o ozljedama na radu, a ne o obrušavanju materijala ili nekoj većoj nesreći, kakve su karakteristične za rudnike.

Uviđaj u ovom slučaju jutros su obavili rudarski inspektor i dežurni tužitelj, a uskoro će biti poznato više detalja o ozlijeđenim rudarima.

Oba ozlijeđena rudara prebačena su u bolnicu u Zenicik na daljnje liječenje, a kako prenosi Zenicablog, neslužbeno, riječ je o rudarima Esadu Haliloviću i Sejdi Ćosiću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije