zidane

Nemam nikakvih glavobolja, da bar svi produlje ugovore

Zidane
22.10.2016.
u 18:30

Real Madrid se nakon visokog slavlja u Ligi prvaka okreće domaćem prvenstvu. Na Santiago Bernabeu stiže Athletic,a susret je najavio trener Reala, Zinedine Zidane, prenosi Goal.com

"Želimo nastaviti niz. Svjesni smo da je pred nama važna utakmica i u nju ulazimo nakon odlične predstave u Ligi prvaka. Par igrača je produljilo ugovore i nitko sretniji od mene ako svi produlje ugovore. To je zato jer su najbolji", rekao je Zidane pa se na trenutak okrenuo ozlijeđenom Casemiru:

"Moramo i dalje biti strpljivi oko povratka Casemira. U ovom trenutku je još malo komplicirano jer još nije ni izašao na travnjak. Njegov poziv za Brazil je dodatno zakomplicirao situaciju."

Morata se pokazao kao istinsko pojačanje u napadu. 

"Jako ga volim. Donio nam je jako puno. Sezona je jako duga i sigurno će igrati veliki dio. Vidjet ćemo hoće li započeti protiv Athletica."

Zizou je posebno pohvalio Kroosa. 

"Za Kroosa se uopće ne moram brinuti. Poručio mi je da može igrati sa samo jednim danom odmora. Tako da tu nema straha. Općenito nemam nikakve glavobolje. BBC je fenomen. NIšta što rade nije obično. Sretni smo što ih imamo."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije