Stipe Marković

Nema tu ‘i bod je dobar’, idemo po sva tri...

28.08.2016.
u 08:38

Nogometaši Širokoga Brijega htjeli su poći prema Kaknju u subotu ujutro, kako bi poslije podne održali trening u vrijeme današnje utakmice (17 sati) protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja. Odustali su, jer nisu pronašli odgovarajući travnjak.

Upitan Dino Ćorić

Planirani trening odradili su u kampu na Blatu jučer ujutro. U petak smo poslije podne gledali trening Karačićeve družine na Blatu. Dvije su momčadi igrale međusobno, ali tako “šareno” podijeljeni da nismo mogli odgonetnuti koji će sastav istrčati protiv Mladosti. Jer, igrao je i Ivan Krstanović, ali on zbog tri žuta kartona ne može nastupiti. U igri je bio i Dino Ćorić, koji je zbog ozljede “preskočio” utakmicu u nedjelju protiv Krupe, kao i nekoliko treninga. Je li Ćorić sposoban za nastup, Karačić će procijeniti tek pred samu utakmicu:

- Dino mi se čini zdrav, ali ako trener opet u igru uvede mene, trudit ću se opravdati povjerenje. Rezultat? Igrat ćemo na pobjedu... iako mislim da ni bod nije neuspjeh, kaže Josip Ćorluka, koji je protiv Krupe odigrao solidno na desnom beku:

- Nema tu “i bod je dobar”, idemo po sva tri boda, ukorio je Ćorluku poluozbiljno lijevi bočni Stipe Marković, čije smo ime upisali u rubrici “igrač utakmice” protiv Krupe.

U petak su trening sa strane promatrali ozlijeđeni Boris Pandža i Ivan Crnov, što znači da nisu u Karačićevim planovima za nastup u Doboju. Povratak u momčad Stjepana Lončara nakon “odrađene žutice”, te neigranje Krstanovića natjerat će trenera Širokobriježana na pomjeranja u sastavu. Tko će biti u “špici” ne znamo, ali to bi opet mogao biti Wagner, te Baraban, Repić, Menalo... Pretpostavljamo da bi Široki mogao početi utakmicu u sastavu: Soldo – Ćorluka, Brekalo, Bralić, Marković – Sesar Lončar – Baraban, Ivanković, Menalo – Wagner. Kažimo da je Široki u pet međusobnih susreta protiv Mladosti postigao ove rezultate: 3:0 i 2:1 u prvenstvu, 3:1 i 0:1 u kupu, te nedavni prijateljski ogled (2:0).

Široki slabiji nego lani

- Mislim da je Široki slabiji nego lani, jer ljetos je ostao bez nekih važnih igrača. Šest kola smo bez poraza. Bolji smo od Širokog, ne bojimo ga se i očekujem našu sigurnu pobjedu - kaže Ibro Rahimić, trener Mladosti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije