Suzana Mančić se udaje:

Nema šanse da izigravam kućanicu...

suzana
25.02.2017.
u 13:00

Bivša loto djevojka Suzana Mančić (60) udaje se za svog partnera, grčkog bankara Simeona Ocomokosa (67), piše srpski Kurir

Vjenčanje je zakazano za 31. ožujka u Veneciji, a nakon ceremonije, mladenci će se provozati gondolom po Kanalu Grande. Mančić je nedavno otkrila da često putuje u Atenu 'na seks', a čak ni nakon vjenčanja ne namjerava se preseliti svom novom suprugu. 

 

8172565 | Autor: Anto Magzan/PIXSELLfoto: Anto Magzan/PIXSELL

 

- Za sada se ništa neće promijeniti jer se 'Suzanin izbor' ne može raditi sam od sebe, a i kći mi još studira - kazala je Mančić koja otkriva da ne namjerava 'izigravati kućanicu jednom kad se uda jer to kod Simice ne pali'.  

Suzana za vjenčanje želi nositi jednostavnu haljinu, nešto između vjenčanice i elegantne haljine. 

- Treba ući u gondolu i ne potonuti u Kanalu Grande - kazala je. 

Suzana je s bivšim suprugom, bubnjarom grupe 'Sedmorica mladih' Nebojšom Kunićem bila u braku osam godina. Bivši supružnici našli su se usred skandala kada je njihova privatna seks snimka iscurila u medije. Mančić s njim ima dvije kćeri, Teodoru i Nataliju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije