RUSKA manekenka

Nekad najseksi žena na svijetu pretvorila se u kost i kožu

RUSKA manekenka
25.08.2016.
u 16:55

RUSKA manekenka Alena Shishkova, koja na gotovo svim društvenim mrežama slovi za jednu od najljepših žena koje su ikad hodale Zemljom, posljednjih je mjeseci na udaru kritika.

Iako se svi slažu da je 23-godišnja plavuša i dalje prelijepa, mnogi joj zamjeraju nagli gubitak kilograma te je optužuju da promovira anoreksiju.

Alena je prije dvije godine postala majka, a čini se da pretjerala u skidanju nekoliko kilograma koje je prikupila u trudnoći. Mediji pišu da je prije nekoliko mjeseci težila 52 kilograma na visinu od 174 centimetara, a sad je još mršavija.

Ona sama ne smatra da je njena linija problematična, a svoj novi izgled opravdava aktivnim životom, redovitom tjelovježbom i zdravom prehranom, piše Daily Mail.

Najgore su po "ruskoj Megan Fox" udarili mediji iz njene domovine, a jedan od njih opisuje je kao anoreksičnog izvanzemaljca.

Alena je postala poznata nakon što je izabrana za drugu pratilju ruske missice 2012. godine, a potom je nosila revije na modnim pistama po Moskvi, Milanu i Tokiju.

Bila je u braku s ruskim reperom Timatijem, s kojim ima kćer Alisu. Timati, pravim imenom Timur Yunusov, surađivao je sa Snoop Doggom, Busta Rhymesom i P. Diddyjeem.

Šuškalo se da je nakon razvoda bila u vezi s nogometašem Antonom Shuninim, no trenutno navodno nema partnera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije